Välj en sida

Varför HR Plus är så populärt just nu

HR Plus erbjuder en helhetslösning inom HR som skräddarsys för just ditt företags behov. Dels har de en smidig lösning för lönehantering som har blivit populär hos både stora och små företag; däribland ICA-koncernen, Bonnier och Apotek Hjärtat, och utöver lönehantering är HR Plus experter inom rekrytering, utbildning och upphandling. För en komplett uppdatering av ditt företags HR-hantering är HR Plus ett mycket bra alternativ som ger dig både ett starkt program att arbeta med, en implementeringsplan för att företaget ska komma in i tänket på bästa sätt, och möjlighet till uppföljning och stöd längs vägen från HR Plus kompetenta rådgivare.

3 saker du behöver veta om HR Plus

  • På HR Plus brinner man för att skapa de bästa lösningarna för företagets behov. Genom att göra en gedigen behovsanalys får både de och du en inblick i vilka områden inom HR som behöver förbättras, och därifrån tar HR Plus fram en skräddarsydd lösning.
  • HR Plus erbjuder en teknisk lösning för lönehantering på ditt företag, och bakom denna lösning står ett team av HR-experter som kan hjälpa dig att hitta de bästa metoderna för att effektivisera HR på ditt företag. Det största fokuset ligger på lönehantering, men HR Plus erbjuder även andra tjänster inom HR.
  • Verktyget HR Plus kan användas i olika skala, såväl om företaget har hundratals anställda, eller om du driver en mindre firma. Genom att använda HR Plus förenklar du lönehanteringen väsentligt, och får tid att lägga på annat inom företaget. 

Så kan HR Plus effektivisera lönehantering på ditt företag!

Den största fördelen med verktyget HR Plus är att programmet klarar av även komplexa lönesystem med olika kollektivavtal inom samma ramar. Oavsett om ditt företag har hundra eller flera tusen anställda är det ett exempel på faktorer som får lönehanteringen att gå långsamt. Genom att använda HR Plus kan du också hantera att ha flera juridiska personer på löneutbetalningslistan. HR Plus är ett kraftfullt och användarvänligt program som kommer förenkla tillvaron för ditt företag. Genom att använda HR Plus tekniska lösning kan du också få hjälp att se ditt företag utifrån ett annat perspektiv. Genom många års arbete inom HR kan HR Plus göra en analys och se om det behövs justeringar inom något område och i så fall ta fram en strategisk plan för att HR-hanteringen ska gå smidigare inom ditt företag.